Uhip heeft een passie voor wie dagelijkse wisselvallige weersomstandigheden het hoofd biedt en een actief leven met paarden leidt. Ons doel is om kleding te maken van functionele materialen, met slimme functies en een stijlvol design, zodat je in stijl kunt doen waar je van houdt.

Het begon allemaal met Ulrika Falkman. Ulrika uit Näsby Park richtte in 2011 Uhip op en de U van Uhip is afgeleid van de eerste letter van haar naam. Ulrika's drijfveer is het makkelijk maken van moeilijke dingen en haar brein werkt als een popcornmachine: veel activiteit waar voortdurend nieuwe ideeën ontpoppen. Het begon met de rok, en de unieke oplossing met rits voor en achter. Sindsdien is het verdergegaan met nieuwe, slimme en functionele kleding die het dagelijks leven en de paardrijritten makkelijker en mooier hebben gemaakt voor de klanten van Uhip.

Lees meer over de geschiedenis van Uhip

Wanneer Ulrika van idee naar actie gaat, komt Elin Westergård in beeld. Ulrika en Elin vormen samen een dynamisch duo dat graag brainstormt over ideeën en die ideeën meeneemt naar de productietafel van Elin. Hun onderlinge verschillen maken ze een moeilijk te verslaan team. Waar Ulrika hard wil gaan, is Elin degene die bezwaar maakt, haar afremt en vraagt "zouden we dat nu echt doen?". Daarna gaan ze weer verder, bekijken ze de verschillende mogelijkheden, sturen samples op en testen ze tot ze helemaal tevreden zijn. Elk product moet het fijnmazige eisenfilter van Ulrika en Elin doorstaan, voordat het kan worden voorzien van een Uhip-logo. En als dat eenmaal is gebeurd - ja, dan gaan we all-in.

De volgende schakel in de keten is Martina Rosendahl, onze web- en IT-manager. Zij zorgt ervoor dat de producten in webshops en andere digitale winkelplekken beschikbaar zijn als ze aankomen in ons magazijn in Täby. Martina zorgt ervoor dat jij als bezoeker een functionele, aantrekkelijke en overzichtelijke website te zien krijgt en zorgt dat de sites van Uhip altijd up-to-date en actueel zijn. Op dit moment ligt de focus van Martina op dat jij als klant een verrassende winkelervaring krijgt als de wintercollectie dit najaar uitkomt…

Wanneer het product gelanceerd wordt, zal Linda Janke de hoofdrol op zich nemen. Linda is onze nieuwste aanwinst en marketingmanager van Uhip. Ze zorgt ervoor dat onze stijlvolle en praktische kleding op de beste manier wordt getoond op verschillende kanalen, zoals op Instagram- en Facebook-accounts, via partners en teamruiters, evenals digitale en gedrukte advertenties. Linda is een betrokken paardenmens vol vreugde, energie en enthousiasme. Ze is een expert op het gebied van IJslandse paarden, waar ze privé veel mee bezig is, en ze maakt onder andere deel uit van de Zweedse kampioenschapsgroep.

Linda en Martina worden bijgestaan door Uhips fantastische marketingsassistente Alice Mattsson. Een warme en vrolijke paardenmeid die ook een ster is in fotograferen en foto's bewerken. Alice zit achter het meeste van wat er gebeurt op onze digitale platforms en zet samen met Linda marketingstrategieën op en assisteert Martina bij webpublishing.

In Göteborg is er Anna Ellmarker, die alles weet over verkoop en bedrijfsontwikkeling. Anna onderhoudt contacten met Uhips resellers in Zweden en de rest van de wereld. Anna ziet kansen waar anderen problemen zien en staat graag dicht bij de klant, stelt vragen en krijgt feedback om Uhip nóg beter te maken.

Wanneer jij, beste klant, ervoor kiest om een ​product bij ons te bestellen, dan is Sara Sjöstedt er om je bestelling in orde te maken en ervoor te zorgen dat deze ingepakt wordt. Sara let erop dat de bestelling met de post meegaat en dat jij zo snel mogelijk je pakketje kunt ophalen. Ook zorgt ze ervoor dat alles op orde is in het magazijn. Net als een aantal anderen hier bij Uhip, is Sara een toegewijd paardenmens.

Wanneer er veel bestellingen binnenkomen, belt Sara onze briljante "extra werknemers" Sofie Malmberg en Stina Aunapuu die helpen met het inpakken van bestellingen. De paardenmeiden Sofie en Stina zijn allebei een rots in de branding voor Uhip die ook, indien nodig, Maria helpen met de klantenservice en de klanten in de winkel helpen.

In onze winkel vind je meestal onze Anne Staland, die met liefde en warmte voor jou en de rest van ons zorgt. Anne, die een heel beroepsleven achter de rug heeft, is in de zeventig en kan gezien de huidige coronapandemie niet aanwezig zijn.

Heb je hulp nodig met je bestelling? Heb je een vraag over je bestelling? Paste het jack niet? Welke vraag je ook hebt, het is onze geweldige Maria Södergren die je te hulp schiet. Maria is verantwoordelijk voor de klantenservice en is een manusje van alles. Wanneer je contact met ons opneemt of een melding bij ons registreert, doet zij er alles aan om ervoor te zorgen dat je een blijvende tevreden klant bent.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen - houd er rekening mee dat de zomer kort is, maar vergeet niet te vieren dat deze eindelijk aangebroken is!

Warme groeten van de Uhip Crew

Meer over ons