Samenwerkingen

If you are interested in knowing our ambassadors, you'll read about them on the page "Team Uhip".

Sveland.jpg

Sweden-24px.png Sveland - Djurförsäkringar till alla  

https://www.sveland.se/

SKK-logo-PMS355-stående-med-payoff-utan-platta.png

Sweden-24px.png Svenska kennelklubben

instagram-primary-color.svg svenskakennelklubben

RiderInBalance.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

RiB Academy ger ryttare bättre möjlighet förstå sin kropp, enkla verktyg för att prestera på högre nivå och förbättra hälsan för båda individerna. 

Med forskning och utveckling stärker de ryttares förmåga till balans, kommunikation och tekniska färdigheter. Det ger mer hållbara hästar, friskare ryttare och bättre prestationer. Allt för att häst och ryttare ska kunna dansa ännu bättre tillsammans.

https://riderinbalance.com/

Landslaget_Uhip 2022.jpg

Sweden-24px.png Svenska Islandshästförbundet

instagram-primary-color.svg Svenska Islandshästsförbundet

Svenska Islandshästförbundet (de Zweedse ijslanderbond) is een ledenorganisatie die bestaat uit ruim 8000 leden verdeeld over circa 70 lokale verenigingen in heel Zweden. 

De belangrijkste taak van SIF is om elke dag opnieuw te werken aan het handhaven van zijn positie als een van 's werelds meest vooraanstaande verenigingen wat betreft kwaliteit, breedte van de werkzaamheden, sportieve successen, paarden en het houden van paarden. SIF zet zich continu in voor fokprogramma's die de specifieke eigenschappen van het IJslandse paard behouden en versterken. Bovendien werken we samen met Svenska Islandshästlandslaget (het Zweedse nationale team van ijslanders).

Lees meer over Svenska Islandshästförbundet op https://icelandichorse.se

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

Teambuilding, leiderschapsontwikkeling en een opleidingsprogramma 
- met paarden als leraren! De oefeningen vinden grotendeels plaats vanaf de grond en hebben als doel om het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden, zoals samenwerking, communicatie en leiderschap, te versterken en ontwikkelen.

Lära med hästar werd uitverkoren tot "Årets idé för livet" ("Levensidee van het jaar") door Skandias stichting "Idéer för livet!!" ("Levensideeën!!") Lees over Lära med hästars onderscheiding

Meer over Lära med hästar vind je op https://www.laramedhastar.se/

hundenicentrum.jpg

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

Hunden i centrum is een droomproject dat werd opgericht door Anders en Johanna Lind Bagge. Wij werken aan het verhogen van de status van de hond in de samenleving. Wij doen dat door opleidingen aan te bieden aan hondeneigenaars in Zweden via onze sociale kanalen. Ons doel is om te zorgen dat alle honden in Zweden de liefde en veiligheid ontvangen die ze nodig hebben. Bovendien werken we aan het ethische bewustzijn wat betreft het ideale hondenleven.

https://www.hundenicentrum.se/

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

instagram-primary-color.svg svenska_dressyrtranarklubben

Svenska Dressyrtränarklubben (de Zweedse club van dressuurtrainers) staat open voor werkzame dressuurtrainers met eigen wedstrijdresultaten van klasse M tot Grand Prix. Zij willen onder andere bijdragen aan het behartigen van de belangen van werkzame trainers en zetten zich in voor een goede arbeidsethiek.

https://www.dressyrtranarklubben.se/

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Kristjan Magnusson is een zeer bevoegde ijslanderruiter die de leiding heeft over CK Sporthästar samen met zijn partner Cecilia Nancke. Hier ontvangen zij IJslandse paarden voor onder andere opleidingen, verkoop, trainingen en behandelingen.

lvt hundcenter.jpeg

Hundhus1.jpg

Sweden-24px.png    Hundhus1

instagram-primary-color.svg  hundhus1