Slimme producten die het buitenleven gemakkelijker maken

Wij van Uhip brengen allemaal tijd door in de stal, met onze hond of zijn in het algemeen graag buiten. Al onze producten zijn gebaseerd op behoeften die we zelf hebben ervaren, zowel qua ontwerp, functie als materiaal. Veel van de door ons ontwikkelde producten waren volledig nieuw in de branche, zoals de thermorok voor ruiters met het bijpassende jack en de lange vrouwelijke jas. Bovendien waren we baanbrekend in de stallen met het gebruik van wol in onze tussenlagen.

Thermorok voor ruiters
365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Thermorok op maat gemaakt voor ruiters en het stalleven. Een flexibel en praktisch alternatief voor slobberige thermobroeken, zelfs te paard.

Lange jassen aangepast voor paardrijden

nordic_coat_navy_ebba_nilsson_2.jpg

De paardrijjassen van Uhip zijn ontworpen met handige functies, zodat je comfortabel in het zadel zit.

Jacks voor alle gelegenheden

regularsport_jacket_woolhybridliner_navy_3.jpg

Onze collecties bevatten jacks voor alle jaargetijden en activiteiten.

Slimme manchetten

De meeste van onze bovenstukken hebben omvouwbare manchetten die makkelijk gebruikt kunnen worden als handwarmers. Ze hebben gaten voor de duimen en pinken, zodat je je handen vrij hebt wanneer nodig. Het model is speciaal ontwikkeld voor activiteiten en sporten waarbij dunne handschoenen de voorkeur hebben, zoals paardrijden, fietsen en golfen. Met deze kledingstukken kun je presteren zonder bevroren vingers!

Ärmslut_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_knappar_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_300x200.jpg

Ärmslut_nedfälld_i_ficka_1200x799.jpg

Ärmslut_trench_nedfälld_300x200.jpg

Ärmslut_trench_uppfälld_300x200.jpg

Ruime capuchon

Al onze jacks en jassen hebben capuchons die groot genoeg zijn om bij slecht weer over de paardrijcap te kunnen trekken. Als je de voorkeur geeft aan een simpele kraag, is de capuchon eenvoudig te verwijderen omdat deze is voorzien van drukknopen.

3in1_coat_navy_13.jpg

Tweewegritsen, een hoge split en elastische beenbanden

Tweewegritsen aan de voorkant, een hoge split aan de achterkant met ofwel knopen of een rits, en de beenbanden die aan de binnenkant zitten van Uhips lange en kortere paardrijjacks en paardrijjassen evenals de thermorokken, zijn een onverslaanbare combinatie voor wie een actief leven leidt.

Tweewegrits

Met de tweewegrits aan de voorkant kun je je bewegingsvrijheid naar behoefte regelen. Open de rits een stukje vanaf de onderkant tijdens het paardrijden of fietsen.

Kjol_dragkedja_arcticsport_navy_1557x961.jpg

Hoge split aan de achterkant met knopen of rits

Aan de achterkant hebben de Uhip-jassen en rijrokken een hoge split met drukknopen of rits. Hierdoor kun je de jas eenvoudig aanpassen aan de bewegingsvrijheid die je in elke situatie nodig hebt.

 

Elastische banden houden de zijkanten van de jas/rok op hun plaats

Aan de binnenkant onder zitten er ook elastische banden die de zijkanten van de jas/rok op hun plaats houden op de benen. Als je in het zadel zit, kun je de split helemaal openen zodat de jas/rok langs de lendenstreek van het paard hangt, terwijl de beenbanden het kledingstuk op zijn plaats houden zodat je geen koude dijen krijgt.

nordic_coat_navy_ebba_nilsson_1.jpg

Jas in het zadel

Parkas-i-sadeln_600x400.jpg

Parka/mid coat in het zadel

365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Rok in het zadel

Sprund-600x400.jpg

Opengeknoopte split

365_skirt_navy_funktion_1.jpg

Uhips elastische beenbanden met drukknopen aan de binnenkant die het kledingstuk op zijn plaats houden

trench funktion regn.jpg

Materiaalkeuze

We hebben materialen geselecteerd die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van warmte, comfort en ventilatie tijdens de activiteit. De isolatie van onze kleding bestaat uit synthetisch dons dat een ademend vermogen heeft, goede warmte biedt ondanks vocht en nattigheid en dat bovendien in een mum van tijd droogt. 
Meer over onze materialen.