Ulrika Falkman

Founder and CEO

De U in Uhip en een ondernemer pur sang. Het begon allemaal met Ulrika, toen ze in 2011 Uhip oprichtte. Ulrika's drijfveer is het makkelijk maken van moeilijke dingen en haar brein werkt als een popcornmachine: veel activiteit waar voortdurend nieuwe ideeën ontpoppen. Ze heeft een achtergrond in de financiële sector, met senior posities in marketing en projectmanagement.

Haar vrije tijd brengt ze door met haar gezin, waaronder haar jachthond labrador Nixton en pony Ryan.

Anna Ellmarker

Sales and business developement

Anna is, na Ulrika, degene die het langst bij Uhip werkt. Anna is een "doener" die overal kansen ziet en ervan overtuigd is dat elke hindernis overwonnen kan worden. Ze bekommert zich over wat de klanten van Uhip vinden en documenteert met grote belangstelling alles wat ze buiten "in het veld" tegenkomt. Anna is een ster in het onderhouden van contacten met resellers en samenwerkpartners en een meester in out-of-the-box denken. Ze is de enige van ons die niet in Täby zit, maar vanuit Göteborg werkt.

Elin Westergård

Design & Product Manager

Elin is geduldig en nauwkeurig, en gepassioneerd om de perfecte combinatie te vinden van de vorm en functie in een kledingstuk. Vanaf de eerste brainstormsessie tot het eindproduct zorgt Elin ervoor dat de slimme oplossingen in onze functionele kleding werkelijkheid worden. Ze heeft een gedegen achtergrond in de textielindustrie en jarenlange ervaring in productontwikkeling.

Elin was voorheen hobbyruiter, maar nu besteedt ze haar vrije tijd aan hondentraining. Ze houdt van de natuur en woont met haar zoon en hond in een huis in het bos.

Martina Rosendahl

E-commerce specialist

Martina is gestructureerd, heeft oog voor details en volgt de laatste stand van zaken op het gebied van e-commerce zodat jij als bezoeker een goede ervaring zult hebben wanneer je op de websites van Uhip komt. Ze werkt al enkele jaren met web en communicatie en heeft ruime ervaring met procesontwikkeling, wat goed van pas komt in haar werk bij Uhip.

Martina is een echt hondenmens en traint en doet zo vaak mee aan wedstrijden als ze kan, bij voorkeur in agility. Ze is al sinds haar kindertijd geïnteresseerd in paarden en dit was een groot deel van haar leven voordat de honden het overnamen.

Logistic

Sara verwerkt bestellingen, regelt de logistiek en zorgt er onder andere voor dat al onze mooie kledingstukken op de juiste plek liggen in ons magazijn in Skåne, Zweden. Wanneer het tijd is om de beurzen langs te gaan, is het Sara die veel van het werk voor haar rekening neemt, zowel vóór als tijdens de beurzen. Dat is waar ze het meeste plezier uit haalt: regelen dat onze stand er op zijn allerbest uitziet.

Sara heeft een grote interesse in paarden en heeft onder andere enkele jaren samengewerkt met springruiter Maria Gretzer. Haar vrije tijd brengt ze het liefst te paard door, op haar eigen merrie Beauty Single en met haar vrolijke hond Sigge.

Linda Kolmodin

Customer experience

Linda werkt in het klantenserviceteam dat alle vragen beantwoordt en de meeste zaken oplost waarmee onze klanten hulp willen. Een echte rots in de branding die alles goed in de gaten houdt en ook nog eens efficiënt en servicegericht is. Linda heeft een achtergrond als coördinator in verschillende branches, iets waar ze duidelijk baat bij heeft in haar werk bij Uhip.

Linda komt uit een paardenfamilie en groeide op met zowel honden als paarden. Vroeger deed ze mee aan springwedstrijden, maar nu hangt ze rond in de stal en helpt ze mee met het springpaard Harvey, van haar dochter. Ze brengt haar vrije tijd graag door te wandelen in de natuur met haar twee honden.

Lotta Malmborg

Customer experience

Zorgvuldig en zorgzaam, twee geweldige eigenschappen die Lotta bezit. We kunnen allemaal bevestigen dat ze altijd die extra stap zet om iedereen te helpen die contact opneemt met onze klantenservice. Lotta werd geboren in de paardenwereld en haar familie was jarenlang eigenaar van Stockholm's Ridhus in het Ryttarstadion. In haar carrière is ze in de paardensport gebleven en heeft zij onder andere gewerkt met evenementen, marketing en als webredacteur.

Lotta heeft eerder zowel aan dressuur- als springwedstrijden meegedaan en zelfs een aantal snelheidswedstrijden gereden. De weekenden brengt ze het liefst door met haar gezin in de stal en met dressuurpony Yalle, of door boswandelingen te maken met haar hond Selma.

Therese Johansson

Influencer Marketing Manager

Josefin Åkerström

Head of e-commerce

Johanna Holmberg

Marketing Coordinator &  Creator

Ebba Åkerlund

Social Media Manager

Tilda Fernqvist

Product & Quality Technician

Kahn

De kleine zwarte pluizenbal Kahn heeft er alles voor over om met een balletje te kunnen spelen. Kahn is altijd positief en kan beschouwd worden als het knuffelbeertje van het personeel.

(Zijn baasje is Martina)

Leffe

Leffe is een bracco italiano die is opgegroeid bij Uhip. Hij is sociaal, nieuwsgierig naar alles wat er gebeurt en net zo groot als lief.

(Zijn baasje is Elin)

Selma

Selma is een kruising tussen een teckel en een poedel. Klein maar stoer en ze staat haar mannetje tussen alle honden op kantoor. Een echte schoothond die het meeste geniet tijdens onze heerlijke koffiepauzes op de bank.

(Haar baasje is Lotta)

Nixton

Nixton is een zwarte labrador die vaak samen met zijn hondenvrienden kattenkwaad uithaalt op kantoor. Een lieve en actieve hond die graag een duik neemt tijdens de zomerse lunchwandelingen.

(Zijn baasje is Ulrika)

Sigge

Sigge is een grote straathond uit Roemenië. Met veel energie zoeft hij graag op volle snelheid rond tijdens zijn lunchwandelingen. Op kantoor is hij een echte grappenmaker die graag kattenkwaad uithaalt.

(Zijn baasje is Sara)

Jippi

Wervelwind Jippi is waarschijnlijk de vrolijkste hond op kantoor. Hij is een kelpie die van agility en training houdt. Jippi, de jongste hond van Uhip, springt graag op je schoot voor een kusje.

(Zijn baasje is Martina)

Rhexa

Roshi

Frank

Bonus