3in1 Coat 2.0 Navy

€396
Snelle leveringen
Herroepingsrecht van 30 dagen
Gratis retourneren

Blue

 • 9/10
   Regendichtheid
 • 7/10
   Warmtecapaciteit
 • 9/10
   Winddichtheid
 • 5/10
   Ademend vermogen

De 3in1 multifunctionele rijjas van Uhip - de perfecte combinatie van onze licht gevoerde regen- en windrijjas samen met een uitneembare, verwarmende liner van wol. Zowel de regenrijjas als liner kunnen afzonderlijk gebruikt worden. Kortom, drie kledingstukken in één - Flexibiliteit op zijn best.

De buitenste rijjas heeft een hoge beschermende kraag en de manchetten kunnen naar beneden gevouwen worden om je handen te beschermen tegen regen en wind.  De gewatteerde, wollen voering van de linerrijjas en de hybride constructie geven je extra warmte zonder je een flodderig gevoel te geven. De eigenschappen van wol zorgen voor een maximaal ademend vermogen en optimale temperatuurregeling. Een volmaakte combi!

De rijjas valt normaal qua maat.

Beschrijving

Je knoopt de rijjassen aan elkaar vast en haalt ze weer uit elkaar met een handig en simpel knoopsysteem. De linerrijjas is zo ontworpen dat je de beenbanden die aan de binnenkant van de buitenste rijjas zitten door de liner kunt halen. Bevestig de banden aan je benen, zodat de rijjas ook tijdens het rijden goed op zijn plek blijft zitten.

De ruime capuchon is zo vormgegeven dat eronder genoeg plaats is voor je paardrijcap. ​ De capuchon is aan zowel de voor- als achterzijde verstelbaar, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze op zijn plek blijft, ook als de wind suist en de regen met bakken neervalt. De paardrijrijjas heeft aan de voorkant een extra bescherming voor de rits, waarop mooie en praktische reflecterende details zijn geplaatst.

De 3-in-1 rijjas is de perfecte combinatie van onze geweldige regen- en windrijjas Regular Sport Coat en de warme, soepele Wool Hybrid Liner Coat. De regenrijjas en linerrijjas kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar ook samen door ze heel eenvoudig aan elkaar vast te maken zodat ze één kledingstuk vormen. Zo kun je op een eenvoudige manier de 3-in-1 rijjas van Uhip tijdens een groot gedeelte van het jaar gebruiken, bij wisselende temperaturen. De linerrijjas gaat bovendien net zo goed samen met onze Trench Coat en Urban Stretch Coat.

Beoordelingen ()

Questions about this garment ()