Paarden en paardrijden - een lastige kunst die zowel kennis, geduld als veel tijd vereist. Om de rit zo aangenaam en lonend mogelijk te maken, is het extra belangrijk om comfortabel te zitten en er zeker van te zijn dat de paardrijkleding bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Uhips rijrok - "The original"

"Al bijna tien jaar halen we inspiratie uit het dagelijks leven, waar we nieuwe frisse ideeën hebben bedacht voor het ontwerpen van kleding die voldoet aan de behoeften van de ruiter", zegt Ulrika Falkman, CEO en oprichter van Uhip.

"De echte klassieker van Uhip is de thermorok, daar is het allemaal mee begonnen. Daarom zijn we dan ook extra trots op de rok - het kledingstuk dat onze klanten al snel omdoopten en dat nu in de volksmond een rijrok of Uhip-rok wordt genoemd. De rok houdt je warm en heeft veel slimme functies", vervolgt Ulrika.

PR-Första-kjolen.jpg

Slimme functies

"Het doel van Uhip is dat je je als ruiter kunt uitrusten met stijlvolle kleding die je warm houdt en je veel slimme functies voor het paardenleven biedt."

nordic_jacket_skirt_navy_funktion_2.jpg

nordic_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

nordic_skirt_navy_halfzip_merino_funktion_2.jpg

Uhip heeft rokken in modellen voor alle behoeften. Onze rain/wind-rok is een licht gevoerde rok en zoals de naam al doet vermoeden, beschermt de rok je tegen regen en wind. Uhips Trench Skirt is een waterdichte, dunne shellrok in een klassieke trenchstijl, waaronder je een linerrok kunt dragen als je meer warmte wilt. Verder hebben we rokken met verschillende niveaus van isolatie en bescherming tegen regen en wind."

Lees meer over onze verschillende families en hun kenmerken.

trench_jacket_skirt_navy.jpg

De rok + het jack = a match made in heaven

"Een 'perfect match' krijg je door je rijrok te combineren met een bijpassend jack. Het voordeel van het kiezen voor zo'n combinatie is dat je het gevoel en de look van het dragen van een jas kunt creëren, maar tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om de outfit aan te passen aan je behoeften door je jack of rok uit te trekken."

nordic_jacket_skirt_navy_8.jpg

nordic_jacket_skirt_navy_5.jpg