Joepie! Nog even en de bel gaat voor de laatste keer dit semester. De zomervakatie begint en veel van jullie jongens en meisjes tellen af naar een van de hoogtepunten van het jaar: paardrijkamp. Want wat is er nou fijner dan samen tijd doorbrengen, de paarden verzorgen, in de natuur rijden, geheimen vertellen en misschien wel een griezelig spookverhaal? 

Veel samen lachen, ijsjes eten, en net voor de zon ondergaat heerlijk barbecueën. Dicht bij elkaar liggen en kletsen over de dag die voorbij is als het tijd is om naar bed te gaan, en daarna weer vroeg opstaan en je klaarmaken voor de volgende dag met een heerlijk ontbijt.

Facebook 2.jpg

Daarna misschien dat gezellige strand bezoeken waar paarden zijn toegestaan, en gieren van het lachen tijdens het rondspetteren in het water. Genieten van bossen en velden, de vrijheid voelen van het in galop over een zomergroene wede te rijden. En waarom niet eindigen met een zeer dramatische stokpaardenwedstrijd?

Wij van Uhip zijn best jaloers.

Een aantal mensen van ons team herinneren zich nog de prachtige paardrijkampen van toen we jonger waren, en we zijn eigenlijk een beetje jaloers op degenen die binnenkort zomervakantie hebben.

Facebook 1.jpg

Uhip Riding Tights zijn verkrijgbaar in kindermaten 15-160. Klein of groot, wij hebben iets voor iedereen.

Op kamp gaan is iets nieuws leren over je paard en rijden, maar vooral ook samen plezier maken en nieuwe vrienden leren kennen. Misschien mogen we wel mee, en anders in ieder geval onze comfortabele rijkleding. Uhip heeft coole en praktische kleding voor wie jong is en we hopen dat je de kleding fijn zal vinden.

Wij vinden het belangrijk om kleding te hebben die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Alles van de buitenste laag, het 365-jack dat je warm houdt op koelere dagen, tot de dunne, comfortabele tech-top waarin je je comfortabel en vrij voelt, zelfs als de zon schijnt.

Insta 4.jpg

Onze technical top is ongelooflijk comfortabel om te dragen op lange, hete zomerdagen.

Is het ochtend en komt de zon tevoorschijn?

Trek dan gewoon het jack uit, of draag een bodywarmer als tussenlaag, dat is zowel comfortabel als praktisch. Verder hebben we nog heel wat andere slimme laagjesoplossingen waarmee je zelf kunt bepalen hoe warm of hoe koel je het wilt hebben. Fijn toch?

Maak van de gelegenheid gebruik om kleding te kopen voor het grote rijavontuur van deze zomer. Onze kleding is verkrijgbaar in juniormaten in onze zeer populaire limited edition-kleuren en is slechts in een beperkte oplage beschikbaar.

Als je haast hebt om te bestellen, beloven we je pakket ruim van tevoren te verzenden voordat je kampavontuur begint!

Wij van Uhip wensen je een fantastische zomer!

Je verdient het!

Doe meer inspiratie op in ons lookbook

Facebook 4.jpg

Ons 365 junior jack is geschikt voor alle 365 dagen van het jaar.