Het laagjesprincipe. Een goede tip voor kledingkeuzes tijdens het paardrijden en in de stal voor bij alle weersomstandigheden, is het laagjesprincipe. Hier zijn enkele beschrijvingen van elke laag die samen een perfecte combinatie vormen voor alle soorten weer.

De Uhip-formule is

Basislaag: onze merinowollen trui houdt je warm en droog onder je andere kleding, het absorbeert vocht en overtollige warmte en geeft een verkoelend effect in warme omstandigheden. Kan daarom ook zeker in de zomer gebruikt worden, omdat merinowol een hoge UV-bescherming heeft, tot UV40 +

studio_merino_baselayer_navy_2.jpg

Tussenlaag: we bieden een breed aanbod aan tussenlagen aan in onze 365-familie, waaronder een hybridejack, tussenlaagbodywarmer en tussenlaagjack. Ze worden op seizoensbasis gecombineerd met verwarmende eigenschappen en de juiste hoeveelheid isolatie.

Onze kleding is ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid, zowel voor paardrijden als andere buitenactiviteiten.

studio_365hybrid_jacket_merino_baselayer_navy_1.jpg

Buitenlaag: in de winter kunnen onze jacks en jassen worden gecombineerd met onze Wool hybrid liners en een van onze 365-bodywarmers. In het voorjaar is het een goed idee om onze Trench-familie, die is ontworpen voor bescherming tegen regen en wind, te combineren met onze 365-tussenlagen. Afhankelijk van de activiteit en de weersomstandigheden kun je kiezen tussen een halflange of lange rijjas of een combinatie van een jack en rijrok.

studio_regularsport_jacket_365hybrid_navy_2.jpg