Broeken

Wat al onze broeken gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn met een "zitvlak" zoals dat van een rijbroek zodat je er in kunt paardrijden, zonder onnodige naden die schuren in het zadel. Daarnaast hebben alle broeken een vrij hoge taille en zijn iets verhoogd aan de achterkant voor de beste pasvorm. Bovendien is het materiaal van alle broeken DWR-behandeld voor bescherming tegen vocht en vuil.

nordic_jacket_navy_stablepants_navy_4.jpg

Functional pant

Functional Pants en Light Functional Pants

Onze functional pants is een praktische en rekbare vrijetijdsbroek voor alle gelegenheden. De broek heeft een recht model en is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Functional Pants is er in twee verschillende uitvoeringen, één met een iets zwaardere stof en opgeruwde binnenkant voor de herfst/winter en een "light model" dat een iets dunnere stof heeft die geschikt is voor warmere temperaturen. Verder hebben de broeken dezelfde eigenschappen en functies.

Onze klanten zeggen dat het probleem van de functionele broeken van Uhip is dat je ze soms toch écht moet uittrekken!

functionalpant_graphite_1.jpg

functional_stablepants_navy_1_funktion.jpg

Functional Pant Green Funktion.jpg

Stella Pants

Light Stella Pant en Wool Blend Stella Pant

De Stella broek is de nieuwste aanwinst tussen onze broeken. De broek is verkrijgbaar in twee verschillende varianten in verschillende materialen. De Light variant, gemaakt van een dunnere stof die geschikt is voor warmere dagen, en de Wool blend variant die gemaakt is van een warmere en meer weerbestendige stof.

lightstella_blue_1.jpg

Het verschil met de Functional pants:

- Aanpasbaar in de taille
- Pasvorm
- Beenzakken aan de zijkanten in plaats van aan de voorkant
- Grotere beenzakken
- Open zakken bovenop de ritszakken
- Geen achterzakken
- D-ring in de taille
- "Gear loop" in de zak

stellapant_black.jpg

Verschil in materiaal ten opzichte van de Functional Pants:

Qua materiaal lijken de Light Stella Pant en de Light Functional Pant erg op elkaar. De wintervariant van de Stella broek is echter gemaakt van een warmer en weerbestendiger materiaal dan de wintervariant van de Functional Pant. De buitenstof is dikker, meer waterafstotend en de binnenkant met geborsteld wol maakt de broek warm en comfortabel.

studio_light_stella_blue_5.jpg

studio_light_stella_blue_3.jpg

studio_light_stella_blue_1.jpg

functional_zip_pants_navy_2.jpg

Stable Zip Pant

Onze Zip Pants zijn overbroeken voor koude, winderige en natte dagen. Ze zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De broek heeft volledige ritsen aan de zijkanten voor eenvoudig aan- en uittrekken. Praktische steekzakken en beenzakken met ritssluiting.

Materiaal
De binnenkant is geborsteld, waardoor de broek warm en comfortabel is om te dragen, zelfs zonder andere broek eronder. Het materiaal is een rekbaar en robuust softshell met goede bescherming tegen neerslag (WP 8000 mm) en ademend vermogen voor het beste comfort.

functional_stable_zip_pants_men_navy_1.jpg

functional_stable_zip_pants_men_navy_2.jpg

functional_stable_zip_pants_navy_funktion_2-2.jpg