Omdat onze kledingstukken ritsen als centrale functionaliteit hebben, kiezen we voor ritsen van de toonaangevende fabrikant op de markt, YKK. YKK heeft ruime ervaring met het vervaardigen van ritsen en voert grondige tests uit voordat een rits in productie wordt genomen. YKK wordt gebruikt door de meeste toonaangevende en bekende outdoorfabrikanten.

Functionele tweewegritsen

Veel van onze kledingstukken zijn uitgerust met tweewegritsen waarmee je ze aan beide kanten kunt sluiten of openen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de rits niet scheef komt te zitten, want dan kan deze vast komen te zitten. Zorg dat de rits goed vast en niet scheef zit.

Voor de kledingstukken die voor hun functie een tweewegritssluiting vereisen, is het niet alleen de kwaliteit van de ritssluiting die de duurzaamheid bepaalt, maar ook hoe ze worden gebruikt. Dat wil zeggen dat de manier waarop je de ritssluiting in elkaar zet en omhoog trekt, de levensduur ervan beïnvloedt. We delen instructies van de fabrikant YKK.

How to Use 2-way zipper_20201015.png

Garantieperiode

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant de hoge kwaliteit van onze kleding ervaart en hebben een garantietermijn van 12 maanden voor in het geval van defecten aan een ritssluiting. Na 12 maanden zijn we ook behulpzaam met een oplossing, die van geval tot geval wordt aangepast. Ons doel is dat niemand ontevreden hoeft te zijn over een jack, jas of rok van Uhip!