Rijlegging

Uhip heeft verschillende comfortabele en flexibele leggings om uit te kiezen, allemaal met iets andere eigenschappen en kenmerken. Hier zullen we je proberen wegwijs te maken, zodat je de legging kunt bestellen die het beste bij je past. Wat alle leggings gemeen hebben is dat ze vierwegsstretch hebben en soepel en comfortabel zijn om te dragen.

Welke legging je ook kiest, het zal snel een veelgebruikte favoriet in je garderobe worden.

Riding Tights 528 Brown Khaki Blue.jpg

Riding Tights 528 Raisin Brown, Vintage Khaki, Stormy Sea Blue

Riding Tights 528

Als je van een rijlegging met een iets hogere taille houdt, bekijk dan onze 528. Deze heeft ruime zakken op beide dijen, zonder ritsen, die perfect zijn geplaatst voor het beste comfort en makkelijk toegankelijk zijn wanneer je je mobiel bij je wilt hebben tijdens de rit of in de stal. Deze legging is volledig bedekt met een siliconen U-print voor een goede stabiliteit in het zadel.  (Ook verkrijgbaar in juniormaten.)

Riding Tights 528 Graphite Funktion Mobil 2.jpg

Riding Tight 528 Blue Graphite

Riding tights 528 Graphite (2).jpg

Riding Tight 528 Blue Graphite

tights_navy_socks_1.jpg

Riding tights 501 Uhip Navy

Riding tights 501

Een ander alternatief is onze 501, die een iets lagere taille heeft dan de 528. De legging heeft twee zakken met rits aan de voorkant en twee iets kleinere zakjes voor je mobiele telefoon bij de tailleband aan de binnenkant van de broek. De leggings in de kleuren bruin en kaki hebben een siliconen U-print en als je de variant in navy of graphite koopt bestaat de print uit kleinere stippen die een iets lichtere grip hebben. (Ook verkrijgbaar in juniormaten.)

tights_20.jpg

tights_21.jpg

Riding Tight 501 Vintage Khaki

tights_22.jpg

Riding Tight 501 Vintage Khaki

Casual Tights Funktion Mobil Hund.jpg

Casual Tights Blue Graphite

Casual Tights 529

Als je op zoek bent naar een legging zonder siliconenprint, kies dan voor onze Casual Tights in een functioneel materiaal. Deze heeft exact dezelfde eigenschappen als de bovenstaande 528 maar dan zonder print. Onze populaire en comfortabele Casual Tights is perfect in veel verschillende situaties, zoals in de stal, tijdens het paardrijden en in de sportschool.

winter_ridingtights_black_1.jpg

Winter Riding Tights Blue Graphite

Winter Riding Tights 517

Als je tijdens de koudere maanden van het jaar een iets warmere rijbroek nodig hebt, dan is onze Winter Riding Tights een goede keuze. Deze legging heeft een iets dikkere stof en een geborstelde binnenkant die je benen lekker warm houdt op koude dagen. Onze Winter Riding Tights zijn verkrijgbaar met halve print en hebben een hoge taille en praktische ritszakken op de dijen.

winter_tights_blue_44.jpg

Winter Riding Tights Stormy Weather Blue

winter_tights_blue_42.jpg

Winter Riding Tights Stormy Weather Blue

winter_tights_blue_40.jpg

Winter Riding Tights Stormy Weather Blue