De wedstrijden hebben een pauze ingelast, maar de natuur is 365 dagen per jaar open. Geef ons prachtige landschap een eerbetoon door de bossen en velden in te rijden in een bloeiend groene omgeving, wat veelbelovend is voor de zomer die bijna weer voor de deur staat. Uhip wil iedereen extra aanmoedigen onze wilde natuur te verkennen.

Een poëtische zonsopgang meemaken? Midden op de dag de warmte van zonnestralen voelen? Het geluid horen van hoeven die over het zandstrand draven? In het zadel zitten en wachten op een sprookjesachtige schemering? Of waarom niet een prachtige rit maken met vrienden en familie? In moeilijke tijden zijn vooral momenten van vreugde belangrijk.

365_jacket_vest_black_1.jpg

Je vindt Uhip waar design en stijl gecombineerd worden met functie en duurzaamheid. Onze kleding is zo gemaakt dat je ze het hele jaar door elke dag met elkaar kunt mixen en matchen. Ongeacht of je tijdens de rit wordt getroffen door zonnestralen of regendruppels, van één ding kun je zeker zijn. Uhip heeft wat je nodig hebt, zodat je geen compromis hoeft te sluiten tussen mooie kleding en praktische kleding. Plotselinge weersveranderingen zijn geen partij voor degenen die verschillende lagen combineren.

365_jacket_vest_black_3.jpg

De dageraad deze tijd van het jaar is zowel mooi als een beetje verraderlijk. Laat je niet misleiden door een natuur zo mooi als een ansichtkaart als je 's ochtends vroeg op pad gaat. Om de dag door te komen zonder het te koud te krijgen, zijn Uhips 365-jacks het perfecte kledingstuk: een licht getailleerd jack van functioneel materiaal voor optimaal comfort in alle klimaten. De hoeveelheid isolatie maakt het jack ideaal voor koude lenteochtenden.

Lees meer over de hele 365-familie

technical_longsleeve_ridingtights_navy_2.jpg

De vrouwelijke Technical Tops met v-hals van Uhip, met hun nauwsluitende pasvorm en comfortabele, sneldrogende materialen zijn ontworpen voor warme trainingssessies. Onze trainingstops zijn verkrijgbaar in drie kleuren en met drie verschillende mouwlengtes.

Naar onze Technical Tops

365_vest_technical_longsleeve_top_ridingtights_navy_3.jpg

Met een bodywarmer als tweede tussenlaag kun je het jack en/of de bodywarmer uitdoen wanneer de temperatuur stijgt of wanneer de lichaamsenergie toeneemt nadat je een tijdje hebt gereden. De bodywarmers van Uhip zijn een "perfect match" voor het 365-jack, geven een mooie boost aan de top en geven je veel flexibiliteit, ongeacht of je wilt opwarmen of afkoelen.

Comfortabel zitten is belangrijk voor een perfecte rit. De rijlegging van Uhip is ontworpen voor rijcomfort en ziet eruit als een rijbroek, maar geeft tegelijkertijd het gevoel van een zachte, comfortabele legging. De legging is verkrijgbaar in drie mooie kleuren.

Naar onze rijleggings

365_vest_technical_longsleeve_top_ridingtights_navy_hybrid_jacket_men_stablepants_black.jpg

Een alternatief voor de rijlegging is Stable Pants, Uhips eigen stalbroek die zowel geschikt is voor jongens als meisjes. De broek is speciaal ontworpen voor een hele dag in de stal, maar is ook geschikt als je een ritje wilt maken met je paard. Om comfortabel te zitten, heeft de stalbroek een "zitvlak", net als een rijbroek, waardoor je geen last hebt van schurende naden.

Lees het verhaal over hoe de stalbroek tot stand kwam

 

Zorg goed ovor jezelf, geniet van de lente en vergeet niet te mixen, matchen en maximaliseren!